24.1.2013

Raffaello

Tapasimme toissa viikon perjantaina hyvän ystäväni kanssa pitkästä aikaa. Paikaksi valitsimme ravintola Raffaellon, joka houkutteli rentoudellaan ja helpolla sijainnillaan. Odotukset eivät olleet mitenkään korkealla, mutta voin sanoa jo nyt, että ne ylittyivät sangen positiivisesti!

Alkumaljojen kanssa varsinaisia ruokia valitessa meille tarjoiltiin patonkia ja oliiveja. En kuitenkaan uskaltanut käydä niihin käsiksi, sillä päätin mielummin odottaa valitsemiamme pääruokia.


Päädyin tilaamaan listalta annoksen nimeltään "Grigliata mista di mare", joka koostui annoksesta paistettua siikaa, scampin pyrstöjä, grillattuja kasviksia sekä kukkakaalipyreetä.

Kaikessa yksinkertaisuudessaan annos oli erittäin maittava ja hyvin toteutettu. Kala oli paistettu täsmällisen oikein, kasvikset kypsiä ja maustettu varsin sopivalla määrällä suolaa. Ainoa miinus tuli valkopavuista, mutta se johtuukin vain siitä, etten ole oikein ikinä oppinut pitämään mistään pavuista. Paitsi härkäpavuista, mutta ne eivät maistukaan jauhoiselta vaan lähinnä peruskasviksilta. Eli kikherneet ja muut pavut suksikoon kuuseen :)Suurena pitsan ystävänä kaverini valitsi lempparinsa pizza Diavolan. Se sisältää pepperonia, parmesaania, paprikaa sekä tuoretta chiliä. Tämä oli meidän molempien ensimmäinen kerta Raffaellossa, mutta hänelle entuudestaan tuttu pizza lisukkeineen on tullut useampaan kertaan maistelluksi ravintola Vespassa eteläesplanadilla. Kuva ei tee oikeutta, mutta minkäs teet kun kamera on mitä on.. Hyvää se kuitenkin kuulemma oli!


Pienenä jälkkäriyllärinä sain BisBis patukan. En edes muista milloin olisin viimeksi syönyt niitä, kun jo jotain tulee ostettua itselleen kaupasta, niin kallistun kyllä SukuLakun puoleen. Kaakao tekee maailmasta mukavemman paikan :)

Ei kommentteja:

Lähetä kommentti