31.10.2012

Uusi ja ensimmäinen ruokablogini

Olen jo pitkään ollut kiinnostunut ruoasta - sen laittamisesta ja sen nauttimisesta ravintoloissa. Tämän blogin avulla luulen pääseväni eroon pahasta tavastani laittaa kaikki mahdolliset ruokakuvat Facebook profiiliini :)

Vapaa-ajalla on mitä mukavinta viettää aikaa keittiössä 
leipomisen ja ruoanlaiton parissa. Teen paljon makeita leivonnaisia ja jälkiruokia, mutta myös erilaisista keitoista aina pääsiäislammaspaistiin asti. Ruoanlaittajana olen aika huono seuraamaan ohjeita, vaan käytän reseptejä ennemminkin suuntaa antavina ohjenuorina. Eli laitan niin arkista kuin juhlaruokaakin.
Leipomisessa on kuitenkin toisinaan ihan hyvä noudattaa ohjeita orjallisesti, sillä mittasuhteilla on huomattavasti tärkeämpi rooli onnistumisen kannalta.

Ravintoloissa käyminen ja itse keittiössä puuhastelu vuorottelevat aika paljon. Välillä on pidempiäkin aikoja etten käy ulkona syömässä ollenkaan ja sama juttu ruoanlaitossa.

Toivottavasti viihdytte blogini parissa ja saatte inspiraatioita omaan keittiöönne tai ideoita minne mennä syömään. Kommentoikaa ahkerasti ja lukemisen iloa!
Kuvassa viime juhannuksena tehty Kuningatarpiirakka.

Ei kommentteja:

Lähetä kommentti